Web programozóként jól ismerem a mai helyzetet a céges weboldalakkal kapcsolatosan. A legtöbb esetben a kiváló dizájn ellenére nem képesek hozzájárulni az értékesítés eredményességéhez. Ez pedig napról napra egyre jobban veszélyezteti a vállalkozás versenyképességét…

A mai weboldalak jelentős részben sajnos inkább elijesztik a látogatókat, mintsem eljuttassa őket a vásárlásig

A kevesebb néha több

 

Tévhit, hogy akkor jó egy honlap, ha minél jobban néz ki, minél több információt szolgáltat. Ezeket a honlapokat az érdeklődő nem látja át, nem igazodik el. 3 másodperc és távozik…

Nem lehet elindítani a vásárlást

 

Napról napra nagyobb az igény az online vásárlásra. Azonban csekély az esély a vásárlásra, ha arra várunk, hogy betévedjen az érdeklődő az üzletünkbe, vagy éppen email írjon. Ismét távozni fog az oldalról…

1 látogatás, nem látogatás

 

Marketinges szakember szerint legalább 7x kell egy érdeklődőt elérni, mire vásárolni fog. Ha nem találja érdekesnek, illetve nem talál kapcsolódási lehetőségeket, a látogató, akkor elveszítjük, anélkül hogy eladtunk volna…

A sor pedig még nagyon hosszú. Számtalan apróság hiánya okozza azt, hogy a méreg drága honlapok lényegében használhatatlanok és nem képesek támogatni az értékesítést.

Sajnos a legtöbb honlap, csak kidobott pénz az ablakon

Egy weboldal akkor képes elérni a célját, ha

 

 • átlátható, a látogató rövid úton megtalálja, amit keres
 • több különböző eszközzel, megoldással segíti elő a vásárlás létrejöttét
 • azonnal megkezdődhet rajta a vásárlás valamilyen formában
 • biztosítja, hogy az érdeklődők újra visszatérjenek, eljussanak más felületekre is
 • gyors, biztonságos, nem kell félni a külső támadásoktól

Legyen a Te vállalkozásodnak is profi sales weboldala, ami tényleg eladja a termékedet vagy szolgáltatásodat. Ne kidobott százezreket jelentsen a honlapod, hanem a legjobban megtérülő befeketésedet!

 • legyen a honlapod korszerű, felhasználó barát, ami képes megfogni a látogatót
 • legyen átgondolt, logikus, haladjon a potenciális vevő gondolkodása mentén
 • vezesse a látogatót minden eszközzel a vásárlás irányába
 • ha megszületett a döntés, ne engedje el a vevőt, hanem azonnal kezdje meg a vásárlást
 • legyen biztonságos és gyors, amin élmény lesz a böngészés
 • legyen mobilbarát, hiszen a felhasználók jelentős része ezen keresztül böngészik

“5 éve foglalkozom webprogramozással. A kezdetektől azt szeretném elérni, hogy az általam készített weboldalak valóban hasznosak legyenek a vállalkozók számára. Nagyon gyakran tapasztalom azt, hogy a vállalkozók számára a honlap csak egy szükséges eszköz, amit egyszer el kell készíteni és többet nem is kell vele foglalkozni. Csak legyen. Azonban a kutatások azt mutatják, hogy ezek az oldalak szinte semmilyen mértékeben nem felelnek meg a vevői igényeknek, és egyáltalán nem képesek az értékesítésre. A gyorsan változó fogyasztói szokások ismerete kiemelten fontos ahhoz, hogy egy weblap megfeleljen az igényeknek. Különben képtelen lesz megtartani a látogatókat. Napról napra képzem magamat, hogy mindig tisztában legyek a leghatékonyabb megoldásokkal, hogy a weboldal tényleg beruházás legyen és ne egy többszáz ezres veszteség.”

Az általam készített honlapokról néhány fontos tudni való

 • minden esetben a vállalkozás profiljához leginkább megfelelő struktúrákat készítem el
 • korszerű megjelenés, ami első benyomásra megfogja a látogatót
 • átlátható, érthető felépítés, ami meg is tartja az oda érkező potenciális vevőt
 • minden aktuális technikai megoldással növelem a vásárlás indításának esélyeit
 • biztonságos, gyors, reszponzív oldalakat készítek
 • garanciát vállalok minden munkámra, vállalom, hogy pontosan az igényelt oldal készítem el, és nem csak egy hasonlót

Több éve dolgozok együtt Ádámmal, nagyon megvagyok vele elégedve. Munkája precíz és pontos valamint innovatív ötletei nagyban elősegítették a cégem fejlődését.

Majoros Károly

Cégvezető, NewmarsGroup Kft

*A fent látható árak csak tájékoztató jellegűek, pontos felmérést követően adok árajánlatot.

Bónuszok

Teljeskörű tárhely és domain név ügyintézés. Neked nem kell bajlódnod a regisztrációval és vásárlás adminisztrációjával. Az általam használt biztonságos, megbízható szolgáltatókat fogom neked ajánlani.

ÉRTÉKE: 5.000 FT ÁR: INGYENES

AJÁNDÉKBA adok egy 2.000 Ft-os tanulmányt, amiből megtudhatod, hogy hogyan kell elindítanod egy profi marketing rendszert, amit te magad is meg tudsz csinálni.

ÉRTÉKE: 2.000 FT ÁR: INGYENES

Az átadást követően fél éven belül 1 óra terjedelmig ingyen vállalom a kért módosításokat

ÉRTÉKE: 10.000 FT ÁR: INGYENES

GARANCIA

Minden általam készített oldalra garanciát vállalok. Korlátlan ideig vállalom a kivitelezés során adódó szakmai hibák kijavítását. Amennyiben az elkészült honlap nem felel meg az elvárható szakmai követelményeknek, a teljes honlap árát, 100%i-ig VISSZAFIZETEM.

Mi az a WordPress sablon?

Alapvetően egy WordPress sablon lehetővé teszi, hogy személyre szabd a WordPress alapú weboldalad. Mégis, több mint egy dizájn. Ugyanis míg egy egyszerű dizájnnal a weboldalad kinézetét tudod változtatni, egy WordPress sablonnal a  kinézeten túl, új funkciókat is van lehetőség hozzáadni az oldalhoz.

Miért jobb az egyedi fejlesztésű weblap?

Először is fontos megjegyezni, hogy az egyedi fejlesztésű weboldal NEM feltétlenül jobb. Egyedi fejlesztésű weboldalra akkor van szükség ha egyedi elképzeléseid vannak, vagy pedig egy összetett rendszert szeretnél.
Például egy 10 termékes webáruházra tökéletes választás a WordPress, viszont egy nagy forgalmú, több ezer terméket forgalmazó webáruháznál már nem megfelelő.

Mit jelent a SEO?
A SEO jelentése a Search Engine Optimization, vagyis a SEO magyarul keresőoptimalizálás. A célja az, hogy egy weboldalt bizonyos szavakra, kifejezésekre a találati lista adott helyeire, optimális esetben az első helyre juttassa.
Mi lesz a pontos menete a kivitelezésnek?

Az árajánlat elfogadása után, specifikációt készítek a projekthez, mely tartalmazza azokat a funkciókat és ötleteket amelyet megszeretnél valósítani. Elkészítés után elküldöm neked ellenőrzésre, és ha te is megfelelőnek találod akkor elindul a fejlesztés. Fontos kiemelni, hogy a specifikációban foglaltaktól már nem térünk el, így fontos, hogy akkor fogadd azt el ha ténylegesen tartalmaz mindent amit szeretnél. A készülő oldalt a kapott domainen bármikor tudod ellenőrízni, hogy nyomonkövethesd a munkánkat. A fejlesztés után szükség lesz a weboldal tartalmára, valamint a szükséges jogi nyilatkozatokra, ezeket jó ha beszerzed amíg fejlesztünk. Miután feltöltöttük a tartalmat és megadtuk a megfelelő SEO paramétereket, elvégezzük a különböző optimalizálási feladatokat. (Pl: Caching, Sebesség optimalizálás).

Ezek után átkerül a weboldal hozzád és élvezheted annak minden örömét!  🙂

Mennyi idő alatt készül egy honlap?

Ez erősen függ a projekttől. Míg  egy WordPress alapú bemutatkozó oldalt akár 1 nap alatt összelehet rakni, egy egyedi fejlesztésű webáruház fejlesztése akár évekig is tarthat.

Mivel tudok fizetni?

Fizetni átutalással lehetséges. A szükséges adatokat tartalmazza a kiállított számla.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!