Egyre nagyobb a küzdelem a látogatókért. Ma már nem fér bele 2 másodperces várakozás sem egy lassú honlap miatt…

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a weboldalra egyszeri kiadásként gondolnak, így évek múlva sem változtatnak azon. Pedig a legprofibbak napi szinten fejlesztenek.

A szöveges tartalom napról napra is változik

Egy új kampány, új termék miatt akár hetente kell változtatni a szöveges tartalmon. Emiatt minden esetben ki kell fizetni a webfejlesztő költségét.

Megállás nélkül jönnek az újabb funkciók, eszközök, megoldások

Egy honlap szinte csak elkészülés pillanatában tartalmazza a legaktuálisabb megoldásokat. Naponta jelennek meg újabb és újabb fejlesztések, amik akár lényeges versenyelőnyt jelenthetnek.

Még a legkisebb vállalkozásokat is éri támadás, vírus

A vírusok és támadások megállás nélkül korlátozzák az oldal működését. Kellemetlen az, ha éppen emiatt válik lassúvá az oldal, ami miatt a látogatók inkább a konkurens oldalakat fogják látogani.

Rengeteg olyan tényező van, ami meghatározza a felhasználó barát honlap eredményességét. Ezeket nagyon fontos rendszeresen ellenőrizni, karbantartani.

Sajnos erre csak nagyon kevesen gondolnak. De akik erre áldoznak, azok biztosan eredményesebbek lesznek a versenytársaknál

„Nemrég kaptam egy azonnali kérést egyik ügyfelemtől. Éppen egy kampányt indítottak, amit hónapok óta terveztek. Profi értékesítési folyamattal rendelkeztek, megfelelő szoftverek, jól kidolgozott termékkel. Az induláskor egy nagyobb kerettel kezdték a hirdetést, ami jól is működött, az érdeklődök el is jutottak az oldalra. Minden tesztelést elvégeztek, azonba egy dologra nem voltak felkészülve: egy időben rengeteg látogató érkezett az oldalra, amit viszont nem tudott kezelni a rendszer. Az oldal túl lassú volt és a vásárlási kísérletek nem működtek. Sajnos az oldal nem volt erre megfelelően felkészítve, karbantartva, így értékes vevőktől esett el az ügyfél.”

Ne kövesd el Te is ezt a hibát. Egy csekély összegből naprakész lehet weboldalad és a fontosabb változtatások miatt sem kell állandóan fizetned a fejlesztőnek

A folyamatos karbantartás hiánya miatt:

  • honlapod sebessége sosem fogja elérni azt, amit a felhasználok megkövetelnek
  • az esetleges hacker támadások esetén elveszítheted weboldaladat véglegesen
  • a frissítések hiányában akár SPAM-elhetnek oldalunkról, így tiltó listára kerülhetünk
  • tartalmaink aktualitásuk veszíthetik, ha nem tudunk rendszeresen megfizetni egy fejlesztőt, aki elvégzi a kért módosításokat
  • kimaradunk azokból az aktuális megoldásokból, amik a felhasználói élményt nyújtják

Ezek a problémákat könnyen elkerülheted, ha megfelelő szakemberre bízod weboldalad rendszeres karbantartását.

Egy ilyen szakértő

  • heti szinten ránéz a weboldalad működésére
  • elvégzi a folyamatos frissítéseket, ügyel a biztonságra
  • javaslatokat tesz az aktuális megoldásokra, amikkel versenyképes maradhat oldalad
  • elvégzi a kért tartalmi változtatásokat
  • komolyabb támadások esetén visszaállítja az oldalt

Ha szeretnéd biztos kezekben tudni weblapodat, akkor nézd meg ajánlataimat!

Kiknek javasolt az éves egyszeri karbantartás?

Abban az esetben, ha előre láthatólag nem szeretnél sokat változtatni éves szinten a honlapod tartalmán, nem akarod bővíteni azokat, de szeretnéd, ha stabilan, biztonságosan működne, és évente elvégezni azokat az újításokat, amivel évekig jól működhet az oldalad.

Kiknek javasolt a havi support előfizetés?

Abban az esetben, ha szeretnéd folyamatosan frissíteni új tartalmakkal, ha évente van több kampányod, akciód, kedvezményed, stb., ami miatt változtatni kell honlapod tartalmát.

Hogyan történik a kifizetés?

A fizetés átutalással történik. Az éves karbantartás esetében a karbantartást követően (kedvezmény esetén megrendeléskor), míg a havi előfizetés esetében tárgyhót követő hónap 10-éig.

Havi előfizetés esetén érdemes igénybe venni az éves karbantartást?

Nem, a havi előfizetés tartalmazza az éves karbantartást, havi szinten kerül elvégzésre.

100% pénzvisszafizetési GARANCIA

Amennyiben úgy értékeled, hogy az általam elvégezett munka nem éri meg azt a pénzt, amit elkértem érte, akkor visszatérítem neked. Előfizetés esetén a kétségessé vált hónap díját térítem meg.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!